Close
Written by: KLAIRY ALEXANDROY on 2 Φεβρουαρίου, 2024

7 σέξι μυστικά για καλύτερο σεξ

 

7 σέξι μυστικά για καλύτερο σεξ

Μια ικανοποιητική και καλύτερη σεξουαλική ζωή δίνει περισσότερα από ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας – θα φέρει εσάς και τον σύντροφό σας πιο κοντά. Τι έπεται; Μάθετε πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο!

Πιθανότατα έχετε διαβάσει μερικά χαρακτηριστικά «ανανεώστε τη σεξουαλική σας ζωή» και πιθανότατα όλοι σας έχουν πει να το αλλάξετε. Λοιπόν, ευχαριστώ για τις πληροφορίες, Αϊνστάιν. Αλλά οι άνθρωποι ξεχνούν ότι το σεξ δεν είναι μόνο σωματικό, είναι ψυχικό και συναισθηματικό επίσης. Και το να ξέρεις πώς να κάνεις το σεξ καλύτερο απαιτεί περισσότερα από μια δυνατή λεκάνη και μερικές καλές κινήσεις.

Αν θέλετε να απολαύσετε περισσότερο τη σεξουαλική σας ζωή, πρέπει να εστιάσετε στην όλη εμπειρία. Δεν είναι μόνο να δοκιμάσετε μερικές διαφορετικές θέσεις, αν και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει. Έχει να κάνει με το να ανακατεύουμε πράγματα, να δημιουργούμε ένα σέξι περιβάλλον και να νιώθουμε όσο πιο χαλαροί και διεγερμένοι γίνεται.

Τα καλά νέα είναι ότι ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να κάνει το σεξ καλύτερο και να έχει μια απόλυτα ευχάριστη και ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Δεν υπάρχουν προσόντα ή πλαίσια που πρέπει να σημειώσετε.

Είναι απλώς μια περίπτωση να καταβάλετε κάποια προσπάθεια και να κάνετε το σεξ προτεραιότητα στη ζωή σας.

Γιατί μια καλή σεξουαλική ζωή είναι υγιής

Το σεξ δεν είναι απλώς κάτι που κάνουμε για να γεννήσουμε. Είναι κάτι που κάνουμε γιατί είναι διασκεδαστικό! Όμως, μια υγιής σεξουαλική ζωή έχει και κάποια άλλα φανταστικά οφέλη.

Ένα ζευγάρι που απολαμβάνει μια υγιή και γεμάτη σεξουαλική ζωή είναι πιθανό να είναι πιο κοντά και να έχει μια πιο δυνατή σχέση. Επιπλέον, το άγχος μετράει ως μια μορφή άσκησης, η οποία θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κρατήσετε υπό έλεγχο τον κίνδυνο προβλημάτων βάρους. Το τακτικό σεξ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να ανακουφίσει το άγχος και ακόμη και να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση.

Τι καλύτερη δικαιολογία υπάρχει;

Μην ξεχνάτε το σεξ

Όταν είστε απασχολημένοι στη δουλειά ή η ζωή είναι απλά λίγο υπερβολικά αγχωτική, είναι πολύ εύκολο για τη σεξουαλική σας ζωή να κολλήσει σε μια πανίσχυρη βουτιά. Καταλήγετε να κάνετε τα ίδια πράγματα κάθε φορά, ή ακόμα χειρότερα, δεν το κάνετε καθόλου – αν ποτέ. Αυτό δεν θα γίνει!

Το μόνο άτομο που πρέπει να κατηγορήσετε αν συμβεί αυτό είναι ο εαυτός σας – ή ο σύντροφός σας, αλλά πιθανότατα και οι δύο, αν ειπωθεί η αλήθεια.

Αν αφήσετε το σεξ να πέσει στη λίστα προτεραιοτήτων, είναι βέβαιο ότι θα γίνει βαρετό και λιγότερο ευχάριστο. Αλλά, αν εστιάσετε σε νέα και συναρπαστικά πράγματα για να δοκιμάσετε, θα καταλάβετε γρήγορα πώς το σεξ θα μπορούσε να γίνει το νέο σας αγαπημένο χόμπι!

Μην ανησυχείτε αν νομίζετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας έχετε πέσει σε βουτιά σεξ. Απλά να ξέρετε ότι είναι δυνατό να ξεφύγετε από αυτό με λίγη δουλειά και προσπάθεια. Απλώς προσδιορίστε τι είναι αυτό που προκάλεσε τη βουτιά σας και, στη συνέχεια, μάθετε πώς να σκαρφαλώσετε μαζί.

Εύκολα, θα μιλήσουμε για μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μάθετε πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο.

Πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους

Εάν κάνετε σεξ για λίγο, τότε θα καταλάβετε τη σχέση μεταξύ σώματος, νου και ψυχής. Εάν είστε πραγματικά αγχωμένοι, δεν θα μπορείτε να ενεργοποιηθείτε τόσο γρήγορα. Γιατί; Γιατί το μυαλό σου είναι κάπου αλλού.

Λοιπόν, ας πάμε στις πραγματικές συμβουλές για το πώς να κάνετε το σεξ καλύτερο. Ίσως διαπιστώσετε ότι τα αποτελέσματα έρχονται λίγο πιο γρήγορα από ό,τι φανταζόσασταν.

Σίγουρα, υπάρχουν χειρότερα πράγματα που θα μπορούσατε να ξοδεύετε τον χρόνο σας κάνοντας, σωστά;

1. Αναγνωρίστε ότι η σεξουαλική σας ζωή θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Μην ζείτε σε κάποιο χώρο της φαντασίας όπου αρνείστε ότι η σεξουαλική σας ζωή αξίζει να χασμουρηθείτε. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε αγανάκτηση, και έτσι, μπορεί να σας δώσει περιπλανώμενα μάτια. Εάν είστε ευχαριστημένοι με τη σεξουαλική σας ζωή, πρέπει να το αποδεχτείτε και να ενημερώσετε τον σύντροφό σας.

2. Κοιτάξτε τι σας εμποδίζει

Δεν μπορείτε να έχετε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή επειδή εργάζεστε όλη μέρα και είστε κουρασμένοι; Εχεις παιδιά? Ο σύντροφός σας δεν είναι παρών;

Πρέπει να δείτε τι σας εμποδίζει να κάνετε σεξ που σας εκπλήσσει. Μόνο τότε μπορείτε να βρείτε τι να κάνετε για αυτό.

3. Μην το κατηγορείτε για τη σεξουαλική σας ορμή

Ακούστε, η σεξουαλική σας ορμή είναι μια χαρά. Στους ανθρώπους αρέσει να το κατηγορούν για τη χαμηλή σεξουαλική τους ορμή, αλλά αυτό δεν συμβαίνει. Βαριέσαι. Βάζουμε στοίχημα αν κάποιος άλλος ερχόταν και σας είχε οργασμό σαν ξυπνητήρι, θα καυλιάσατε κάθε μέρα.

Επομένως, μην είστε το άτομο που αποκαλεί τον εαυτό σας σπασμένο. Αν δεν έχετε διαγνωστεί σωστά, μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε φαρμακευτικά προϊόντα. Αντ ‘αυτού, αγοράστε ένα δονητή και ένα μαστίγιο.

4. Μειώστε το άγχος

Το άγχος είναι πιθανώς ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν κάνετε καταπληκτικό σεξ. Γιατί; Γιατί το άγχος είναι κοκορομανής. Δεν σε καυλώνει, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Όταν υπάρχει στρες, το σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός ατόμου μειώνεται κατά 80-90%.

Για να μην συμβεί αυτό σε εσάς, πρέπει να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που μειώνουν το άγχος και να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας. Η εμφιάλωση των συναισθημάτων θα καταστρέψει τη σεξουαλική σας ζωή.

Κατά ειρωνικό τρόπο, το σεξ είναι ένα φυσικό ανακουφιστικό από το στρες!

5. Οι οργασμοί ξεκινούν από τον εγκέφαλο

Ω, ξέρουμε τι σκέφτεσαι. Ωστόσο, κάνετε λάθος. Ο οργασμός είναι διανοητικός, ειδικά για τις γυναίκες.

Έτσι, για να αφαιρέσετε αυτό το διανοητικό τείχος που χτίσατε, θα χρειαστεί να εξασκηθείτε στη συνείδηση. Μάθετε να είστε παρόντες στη στιγμή και αποκλείστε όλες τις άλλες σκέψεις που θα μπορούσαν να σας αποσπάσουν την προσοχή από το να απολαύσετε τη σέξι στιγμή που βρίσκεστε.

6. Κάθε οργασμός δεν θα σου κάνει το μυαλό

Γνωρίζουμε ότι θέλετε κάθε οργασμός να σας χτυπάει κυριολεκτικά τις κάλτσες και να μην μπορείτε να πείτε τις σωστές προτάσεις, αλλά δεν είναι έτσι. Μερικές μέρες θα έχετε έναν οργασμό που μοιάζει με το να μασάτε ένα ραβδί σέλινου. Ενώ άλλες μέρες, θα χάσετε την ικανότητα να λειτουργήσετε.

Όλα αυτά θα εξαρτηθούν από το επίπεδο του στρες, από το πού βρίσκεστε διανοητικά και φυσικά από το πού υποκινηθήκατε. Η διέγερση της κλειτορίδας μπορεί να σας δώσει μια διαφορετική οργασμική αντίδραση σε σύγκριση με την πρωκτική.

7. Η αγάπη προς τον εαυτό είναι απαραίτητη

Συγκλονιστικό είναι ότι το πώς βλέπεις τον εαυτό σου και το σώμα σου είναι εξαιρετικά συνδεδεμένο με το σεξ. Εάν δεν έχετε μεγάλη εκτίμηση για τον εαυτό σας, μάλλον δεν θέλετε να είστε τόσο σεξουαλικά ανοιχτοί και ελεύθεροι. Γιατί; Επειδή αυτή τη στιγμή ανησυχείτε για το πώς φαίνεται το πρόσωπό σας ή για αυτό το επιπλέον τίναγμα στο στομάχι σας.

Φυσικά, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης του σώματος δεν είναι εύκολη, αλλά θα βελτιώσει τη ζωή σας δέκα φορές.

Ξεκινήστε κοιτάζοντας τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναγνωρίστε πέντε πράγματα που σας αρέσουν στη φυσική σας εμφάνιση.

Την επόμενη μέρα, προσθέστε άλλα πέντε. Μερικές φορές, μπορεί να δυσκολεύεστε να καταλήξετε σε κάτι, αλλά συνεχίστε να πιέζετε. Μπορεί να είναι μικρό, μεγάλο ή κάπου στο ενδιάμεσο, αλλά όσο περισσότερο εστιάζετε στα πράγματα που σας αρέσουν, θα ξεχνάτε αυτά που δεν σας αρέσουν.

Δείτε περισσότερα για escorts:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment